09 липня 2015 року у газеті «Прямо в руки» № 28 Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області оголосило  конкурс на заміщення  вакантних посад:

– головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності;

– головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності (тимчасово, на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр, спеціаліст.

Стаж роботи за фахом на державній службі на посаді провідного спеціаліста (спеціаліста I або II категорій) не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше 3 (2) років за необхідності, виходячи із виконання структурним підрозділом основних завдань та функцій.

            До заяви про участь у конкурсі додаються такі документи:

  • особова картка (форма П-2 ДС);
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копія документа про освіту;
  • декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік;
  • копія документа, який посвідчує особу;
  • копія військового квитка.

            Також надаються інші відомості та матеріали згідно чинного законодавства.

Відповідальність за достовірність документів несе претендент.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Звертаємо увагу, що протягом трьох днів з дати одержання повідомлення про результати конкурсу кандидат надає письмову згоду на проведення спеціальної перевірки та медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою:  73036  м. Херсон,  вул. 40 років Жовтня,  136-а, каб.307. Контактний телефон для додаткової інформації (щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці тощо) (0552) 31 31 05.