В рамках прийнятого Указу Президента України від 20.05.2015 № 276/2015 «СТРАТЕГІЯ реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки» під егідою  голови Господарського суду Херсонської області Закуріна М.К. 22.08.2016  було проведено прес-конференцію в головному офісі редакції «Новий день»  з питань  специфіки  діяльності структури господарських судів  на якій були запрошені до участі та обговорення найбільш актуальних питань керівники юридичних служб  державних установ та організацій Херсонської області.

В проведенні даного заходу було прийнято участь  заступником начальника юридичного відділу Головного управління Держгеокадастру уХерсонській області Попковою Ю.П., як представником юридичної служби системи Держгеокадастру у Херсонській області.

Під час проведення прес-конференції представником Держгеокадастру  було висвітлено основні  нагальні питання  підстав представництва у судах даного державного органу, результати проведеної роботи установи  в напрямку перегляду розміру орендної плати  за  землю на рівні 3 % від НГО реалізовані спільно  з органами прокуратури, запропоновано шляхи узгодження колізійних питань, які виникають в рамках  забезпечення представництва.

По результатах було надано інтерв’ю представникам преси та отримано посібник для подальшого керівництва в роботі по представництву інтересів установи, монографію М.К.Закуріна : « Адміністративно-правове регулювання діяльності господарських судів»