DSC_0035

17 листопада в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області Ігор Шапран здійснив виїзний прийом громадян у м. Новій Каховці.
За наданням консультації щодо оформлення документів для розміщення (розширення) міського кладовища звернулися заступник директора комунального підприємства «НК Екосервіс» Артур Григорьєв та начальник відділу земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Новокаховської міської ради Таміла Ковальчук. Михайло Янос – голова садівницького товариства «Комунальник» прийшов, щоб вирішити питання приватизації земель загального користування товариства.
Надання фахових консультацій громадянам за місцем їх проживання закладає фундамент взаєморозуміння між населенням і землевпорядниками, допомагає оперативно вирішувати нагальні питання в законодавчому полі.

Довідково:
Виїзні прийоми громадян здійснюються керівником Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області згідно з графіком прийому громадян за місцем проживання. З графіком можна ознайомитись у відповідному розділі офіційного веб-сайту.DSC_0032DSC_0022DSC_0024