Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області взяло участь у заході, спрямованому на інформування населення щодо сучасних можливостей отримання адміністративних послуг. Фахівці землевпорядної служби ознайомлювали громадян з переліком послуг, котрі надає установа, відповідали на запитання та надавали консультації. Зокрема, співробітники Головного управління надали роз’яснення стосовно реєстрації земельної ділянки та отримання кадастрового номера, оформлення землі, навчали, як користуватися публічною кадастровою картою та електронним кабінетом Держгеокадастру для замовлення послуг онлайн.

Більше дізнатися про електронний кабінет та доступні електронні сервіси можна на довідковому веб-сайті wikimap.dzk.gov.ua.

Довідково

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитись з адресами ЦНАПів на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.