Фахівцями землевпорядної служби Херсонщини сформовано повний електронний реєстр документації із землеустрою та оцінки земель. На сьогоднішній день до реєстру внесено 162 427 шт. документацій із землеустрою та оцінки земель, з них до Головного фонду – 6, Регіонального – 668, місцевого – 161 753 шт. Протягом 2015 року фахівці землевпорядної служби внесли до електронної бази даних ще 23 064 нових документацій.

  В реєстр місцевого фонду внесено 27 780 – проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, 22 822 – технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, 98 616  – технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку,  7 740 – інші види документації із землеустрою, проведеного на місцевому рівні. Також 3 740 –  матеріали земельно-оціночних робіт, 910 – матеріали інвентаризації земель, 37 проектів землеустрою щодо створення нових та впорядкування існуючих землеволодінь і землекористувань, 56 робочих проектів землеустрою, 15 проектів землеустрою щодо формування земель державної та комунальної власності, 33 проекти землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь, 3 проекти землеустрою щодо впорядкування території населених пунктів та 1 спеціальна тематична карта.

Створення та функціонування Державного фонду документації із землеустрою та оцінки земель оптимізує в області роботу фахівців у сфері земельних відносин. Органи земельних ресурсів Херсонщини і надалі працюватимуть над наповненням місцевого фонду документації із землеустрою, адже його створення значно спрощує облік землевпорядної документації, вдосконалює порядок надання відомостей із електронного реєстру. База даних відкрита та знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті Держгеокадастру.