Державною регуляторною службою України спільно  з Програмою Агентства США  з міжнародного розвитку «Лідерство в економічному врядуванні»  USAD Україна було запрошено до участі з метою підвищення кваліфікації  представників юридичної служби Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області в сфері регуляторної політики.

15.07.2016 у приміщенні Херсонської обласної ради було проведено вищевказаний семінар, метою якого було спрямування підвищення рівня управлінської діяльності в сфері регуляторної політики державної установи, отримання відповідних консультацій та роз’яснень з питань спрощення процедури погодження прийняття регуляторного акту відповідно до вимог методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акту та використання сучасних інструментів оцінки регуляторного впливу.

Участь у проведенні вказаного заходу було забезпечено представниками юридичного відділу Головного управління заступником начальника юридичного відділу Попковою Ю.П. та головним спеціалістом Луковською Л.Л., якими по результатах семінару  отримано весь необхідний методичний матеріал.