Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області пропонує ознайомитися з ключовими показниками роботи землевпорядної служби за минулий тиждень.
Виділення землі учасникам АТО. За тиждень на території Херсонської області прийнято 34 рішення про виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих воїнів. Зокрема, по Бериславському району – 2, Великоолександрівському – 3, Високопільському – 2 рішення, Генічеському – 8, Голопристанському – 4, Горностаївському – 3, Каховському – 2, Нижньосірогозькому – 3, Новотроїцькому – 3, Новокаховській міській раді – 3 та Херсонській міській раді – 1 рішення.
За тиждень учасникам АТО відведено 6 земельних ділянок загальною площею 9,96 га, зокрема по Високопільському району 2 рішення на площу 3 за, Голопристанському району – 3 рішення на площу 6,81 га та по Генічеському району – 1 рішення на площу 0,15 га.
Ведення земельного кадастру. Державні кадастрові реєстратори Херсонщини протягом тижня зареєстрували 383 земельних ділянок та видали 801 витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.
Усього з початку року за заявами громадян зареєстровано 12284 земельні ділянки та видано 29944 витягів з кадастрової системи про земельну ділянку.