26.01.2016 згідно плану-графіку в м. Гола Пристань  в.о. начальника  Головного управління Держгеокадстру у Херсонській області  Шапраном І.А.здійснено прийом  громадян.

 Виїзний прийом громадян проводився керівником  в присутності секретаря –  в.о. начальника Відділу Держгеокадастуру у Голопристанському районі Херсонської області Запорожець М.В. в приміщені Відділу Держгеокадастуру у Голопристанському районі Херсонської області  з   09-00 до 13-00 год.

Під час прийому звернулись троє громадян  гр.. Досенко В.А., житель с. Збур’ївка, вул. Леніна,10,  гр.. Тодарчук А.П., житель м. Гола Пристань, вул. Гончарова, 65 та гр..Руденко М.В., житель с. Бехтери з питаннями: про порядок надання земельної ділянки в оренду під об’єктом нерухомого майна, який не відноситься до будівель та споруд комунальної власності, стосовно можливості переходу право на оренду до спадкоємців та необхідності присвоєння кадастрового номера земельній ділянці для здійснення продажу нерухомого майна(житлового будинку).

         Керівником були надані заявникам роз’яснення з поставлених питань з посиланням на норми діючого земельного законодавства.