Згідно  графіку виїзного прийому громадян, затвердженого наказом Головного управління  від 19.08.2015 № 21-122/39-15 в.о. начальника  Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області   Шапраном І.А. за участі в.о. начальника Відділу Держгеокадастру Соломахи О.О. було проведено прийом громадян за адресою  смт. Білозерка, вул. Карла Маркса, 88, приміщення Відділу Держгеокадастру у Білозерському районі Херсонської області, І поверх, каб.4.

           Під час прийому звернулись за наданням консультації Король Людмила Олександрівна ( мешканка смт Білозерка) стосовно надання роз’яснення по порядку отримання витягу з технічної документації про нормативну  грошову оцінку земельної ділянки.

       Заявниці було надано консультативну допомогу та надано роз’яснення з поставленого питання згідно вимог закону України «Про оцінку земель». Відповідно до статті 289 Податкового кодексу України заявниці рекомендовано звернутися після 15 січня 2016 року через Центр надання адміністративних послуг або в ONLINE режимі отримати дану адміністративну послугу та повідомлено, що витяг з нормативної грошової оцінки земельної ділянки надаєтьсяВідділом Держгеокадастру протягом 3-х робочих днів на безоплатній основі.Білозерка1Білозерка3