Станом на 30.10.2015 роботи з інвентаризації земель державних підприємств, установ, організацій, за результатами яких необхідна інформація занесена до Державного земельного кадастру, проведені на площі 1375,287 га (143 земельні ділянки).
Згідно з визначеними Держгеокадастром України завданнями на друге півріччя 2015 року у частині активізації роботи з проведення інвентаризації земель, які перебувають у користуванні державних підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління міністерств, інших органів державної влади на території області було визначено 1047,0459 га (13 земельних ділянок) на які дані роботи планувалося виконати до кінця поточного року.
Таким чином, передбачені показники фактично перевиконані на 328,2411 га. Це стало можливим завдяки проведеній організаційній роботі Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області, відділами, управліннями Держгеокадастру у районах, містах, особистих зустрічей керівництва як Головного управління так і територіальних підрозділів з керівництвом державних підприємств, установ, організацій. Вона продовжується і надалі.