Відповідно до графіку прийому громадян за місцем проживання 6 жовтня консультації з земельних питань у Голопристанському районі надавав в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області Ігор Шапран.
Керівництво землевпорядної служби області регулярно здійснює виїзні прийоми громадян у всіх куточках Херсонщини, щоб люди відчували підтримку та допомогу, а головне бачили конкретний результат.
З запитаннями звернулися жителі Голої Пристані та мешканці району.
Актуальними для громадян виявились питання необхідності присвоєння кадастрового номера земельній ділянці для здійснення продажу нерухомого майна, процедури встановлення меж за відсутністю суміжного землекористувача та розірвання договору оренди землі в односторонньому порядку. Також у відповідь на питання жителів району було проведене роз’яснення порядку продажу на земельних торгах земельних ділянок, що знаходяться у комунальній чи державній власності.
Проведення виїзних прийомів покликане допомагати керівництву землевпорядної служби області вчасно виявляти та реагувати на можливі недоліки у роботі з населенням територіальних органів Держгеокадастру Херсонської області. Наразі жодних зауважень немає. Звернення усіх громадян, що звертались протягом прийомного дня було розглянуто, проведено індивідуальні бесіди. Внаслідок проведення виїзних прийомів громадяни можуть переконатись у відкритості та доступності землевпорядників для контакту, у спрямованості їх роботи на захист законних інтересів громадян, що підвищує довіру населення до землевпорядної служби та влади в цілому.

Довідково:
Виїзний прийом громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області здійснюється відповідно до графіку. Найближчим часом подібні заходи пройдуть у Новотроїцькому (20.10.2015) та Каховському (27.10.2015) районах.
Для запису на прийом можна також звернутись за телефонами:
Новотроїцький район (0248) 5-03-36
Каховський район (0236) 2-00-96