прийом

Двадцять другого грудня поточного року в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області Ігор Шапран здійснив виїзний прийом громадян в м. Херсоні, який відбувся в приміщення Міжрегіонального управління Держгеокадастру у м. Херсоні та АР Крим.

На прийомі були присутні мешканці м. Херсона, яких цікавили питання, зокрема, порядку проведення процедури інвентаризації земельної ділянки в рамках вимог ст.57 закону України «Про землеустрій», Земельного кодексу України та Постанови Кабінету Міністрів України від 23.05.2012 № 513 та приватизації земельної ділянки за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд в разі наявності об’єкта нерухомого майна, що перебуває на праві власності відповідно до вимог ст.118 Земельного кодексу України.

Громадянам надані відповідні роз’яснення стосовно порядку розроблення і затвердження технічної документації з інвентаризації земель, складових частин вказаної технічної документації та процедури приватизації земельної ділянки в межах норм ст.118,121 Земельного кодексу України, враховуючи внесені зміни до закону України «Про землеустрій».

Прийом 2