Пропонуємо до ознайомлення огляд новин земельного законодавства, підготований Асоціацією “Земельна спілка України”
•23.11.2015
Наказ Держгеокадастру від 18.11.2015 № 744 «Про затвердження переліку електронних адрес».
Наказом затверджено перелік електронних адрес структурних підрозділів центрального апарату Держгеокадастру та перелік електронних адрес територіальних органів Держгеокадастру.
Також заборонено використання працівниками Держгеокадастру та його територіальних органів для передачі інформації, що є власністю держави, будь-яких електронних поштових скриньок, крім службових, що зареєстровані у домені land.gov.ua, а також пересилання інформації, що є власністю держави, на електронні поштові сервіси домену ru.
Департаменту забезпечення діяльності служби забезпечити організаційне та технічне супроводження функціонування електронної пошти.
Керівникам структурних підрозділів Держгеокадастру та керівникам територіальних органів Держгеокадастру визначити осіб, відповідальних за отримання та відправлення повідомлень за допомогою офіційних поштових скриньок..
Набрання чинності  18.11.2015.
•23.11.2015
Наказом внесені до Інструкції з діловодства у Державній службі України з питань, геодезії, картографії та кадастру, затвердженої наказом Держгеокадастру від 16.06.2015 № 111, такі зміни:
– Пункт 20 доповнити абзацом шостим такого змісту:
«бланк для листування з іноземними кореспондентами (додаток 18).».
– Пункт 22 доповнити абзацом другим такого змісту:
«Бланки, що містять реквізити іноземною мовою, використовувати в межах України не рекомендується.».
– Доповнити Інструкцію з діловодства у Державній службі України з питань, геодезії, картографії та кадастру додатком 18..
Набрання чинності  18.11.2015.