прудДля продажу на земельних торгах окремими лотами планується виставити права оренди на 17 земельних ділянок, у тому числі в комплексі з водними об’єктами, загальною площею 958,7 га. Наразі Херсонською облдержадміністрацією оголошено про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з проведення земельних торгів. Останній день подання конкурсної документації – 9 липня 2015 року.
Більшість цієї площі обіймають ділянки у комплексі з водними об’єктами місцевого значення (такими як ставки та озера) на територіях Генічеського, Горностаївського, Білозерського, Нововоронцовського, Чаплинського та Скадовського районів, які планується надати в оренду для рибогосподарських потреб. Решта – землі для рекреаційних, спортивних і туристичних цілей, або для будівництва та обслуговування санаторних закладів, привабливі в інвестиційному відношенні та розташовані на морському узбережжі Голопристанського та Скадовського районів.
Кошти від продажу права оренди на ці земельні ділянки надійдуть до місцевих бюджетів і в майбутньому можуть бути спрямовані на вирішення соціально-економічних проблем відповідних громад.

Інформація Херсонської обласної державної адміністрації про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з проведення земельних торгів