совещание117 липня у актовій залі Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області з керівниками осередків Держгеокадастру нижчого рівня обговорено питання, пов’язані з проведенням реорганізації.
Наразі стоїть завдання переведення співробітників з Держземагентства до Держгеокадастру: як у відповідності до законодавства максимально швидко оформити всі необхідні документи, у якій послідовності і кого переводити, щоб не допустити ситуації, коли орган залишиться без можливості виконувати свої повноваження та обов’язки. Підкреслено необхідність вчасного виготовлення печаток для кадастрових реєстраторів, оперативне повідомлення про їх звільнення чи прийняття для найшвидшого отримання ключа.
Також обговорено питання дотримання Закону України «Про очищення влади» та вирішення долі автотранспортних засобів.
Розглянуто робочі моменти стосовно надання витягів з ДЗК згідно заяв, поданих у електронному режимі, співпраці з Центрами надання адміністративних послуг.
В. о. начальника Держгеокадастру у Херсонській області Ігор Шапран наголосив на необхідності відповідального ставлення до відкриття поземельних книг та виконання інших посадових обов’язків працівниками територіальних органів Держгеокадастру у Херсонській області. Проведення реорганізації – хоч і важливий процес, але він не має зупиняти або заважати роботі землевпорядників. Пріоритетне завдання – організація безперервного процесу надання адміністративних послуг з метою максимального забезпечення потреб пересічних громадян.