SAMSUNG CAMERA PICTURES

За результатами поїздки в.о. начальника Головного управління Держгаокадастру у Херсонській області на виробничу нараду з керівниками головних управлінь Держгеокадастру у областях, відповідна нараду проведено і на обласному рівні з керівниками територіальних органів Держгеокадастру Херсонщини. Порядок денний виробничої наради, що відбулась 23 вересня у м. Херсоні у цілому відповідав питанням, що підіймались на Всеукраїнському рівні.
За результатами обговорення доручено забезпечити укладання меморандумів з органами місцевого самоврядування, виконання плану-графіку за вересень з відкриття Поземельних книг на земельні ділянки, які зареєстровані (перенесені) в Державному земельному кадастрі, занесення інформації про землевласників та землекористувачів до статистичної звітності (форма 6-зем).
Керівникам деяких територіальних органів Держземагентства/Дергжеокадастру у Херсонській області доручено забезпечити завершення реорганізації відповідного органу до 25 вересня. Два райони отримали завдання щодо підготовки матеріалів для проведення моніторингу земель державної власності сільськогосподарського призначення, котрий буде здійснено найближчим часом.SAMSUNG CAMERA PICTURES