12 лютого 2016 року в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області І.А. Шапран здійснив виїзний прийом громадян у Скадовському районі Херсонської області.

За наданням консультації у Скадовськомурайоні звернулись:

  1. Остахов Олег Миколайович (мешканець м. Скадовськ) з питанням надання дозволу на розробку проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства під об’єктом нерухомості, що перебуває у приватній власності та необхідністю обґрунтування місцезнаходження об’єкту нерухомого майна.
  2. Бабенко Наталя Володимирівна (мешканка Широківської сільської ради Скадовського району) з питанням виправлення помилки (кадастровий номер) у державному акті на право власності на земельну ділянку, шляхом заміни державного акта з помилкою на новий.
  3. Кугут Станіслав Сергійович (мешканець Широківської сільської ради Скадовського району) з питанням щодо підвищення розміру орендної плати до 8% від нормативної грошової оцінки та перегляду строку дії договору оренди землі.
  4. Жайворонок Олександр Володимирович (мешканець Широківської сільської ради Скадовського району) з питанням щодо процедури розірвання договору оренди землі державної власності.

Заступник начальника

юридичного відділу                                                                         Ю.П. Попкова