05 лютого 2016 року в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області І.А. Шапран здійснив виїзний прийом громадян у Великолепетиському та Горностаївському районі Херсонської області.

За наданням консультації у Великолепетиському районі звернулись:

  1. Антипенко В.П. – Юрист СП «Рубанівське» ТОВ з питанням обов’язковості надання довідки про стан родючості ґрунтів до клопотання про надання в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.
  2. Коноваленко М.М. – директор ТОВ «Професіонал-КС» з питанням щодо рекомендаційного листа Держгеокадастру про встановлення орендної плати за землі сільськогосподарського призначення державної власності на рівні 8%.
  3. Скопіч О.В. – житель смт Велика Лепетиха з питанням щодо порядку надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

DSCF4712 DSCF4713 DSCF4714

За наданням консультації у Горностаївському районі звернулись:

  1. Миронець А.В. – житель смт. Горностаївка з питанням особливості приватизації земельної ділянки під житловим будинком, який перебуває у спільній частковій власності.
  2. Слісаренко О.М. – житель смт. Горностаївка з питанням взяття невитребуваних паїв в оренду без проведення земельних торгів.

IMG_20160205_151725 IMG_20160205_152904

В.о. начальника Головного управління надані роз’яснення згідно вимог Земельного Кодексу України та профільного Закону України «Про оренду землі».