Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області інформує про перегляд політики стосовно порядку прийому від громадян клопотань та видачі рішень з питань передачі у власність або користування земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

«Не повинно бути жодних обмежень з цього питання, і якщо громадянин звернувся до установи, слід надати йому необхідну послугу в той же день, незалежно від того, хоче він подати клопотання, отримати рішення чи лише консультацію», – наголошує в.о. начальника Головного управління Олександр Лабенок.

Таким чином, відтепер прийом клопотань з питань передачі у власність або користування земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, видача рішень про дозвіл на розробку землевпорядної документації в Головному управлінні Держгеокадастру у Херсонській області здійснюються щодня (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Херсон, вул. Університетська, 136-а, І поверх, каб. 9, тел. для довідок – (0552) 31 30 07.