Фахівці Головного управління підготували перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які виставлені на торги, заплановані до проведення у серпні-вересні.

До переліку увійшли 42 земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею понад 4 тис. га у 10 районах області. Найбільше – 8 земельних ділянок пропонується у Каховському районі, по 7 – у Цюрупинському та Чаплинському, 5 – у Горностаївському, по 4 у Великоолександрівському та Каланчацькому, по дві у Білозерському, Голопристанському та Іванівському, а також одна у Великолепетиському районах.

Загальний стартовий розмір річної орендної плати становить понад 4 млн. грн. Стартова відсоткова ставка – 4% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які виставлені Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області на земельні торги окремими лотами на серпень-вересень 2016 року