На сьогоднішній день в електронний реєстр внесено 173 329 документації із землеустрою та оцінки земель, з них до Головного фонду – 7, Регіонального –710, місцевого – 172 612 шт. Протягом 2016 року фахівці землевпорядної служби внесли до електронної бази даних 10 901 шт. нових документацій.

В реєстр місцевого фонду внесено 31 672 – проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, 27 891 технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, 99 605 – технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку,  8 061 – інші види документації із землеустрою, проведеного на місцевому рівні. Також  4 288 – матеріали  земельно-оціночних робіт, 948 – матеріали інвентаризації земель, 37 проектів землеустрою щодо створення нових та впорядкування існуючих землеволодінь і землекористувань, 56 робочих проектів землеустрою,         15 проектів землеустрою щодо формування земель державної та комунальної власності, 35 проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь, 3 проекти землеустрою щодо впорядкування території населених пунктів та 1 спеціальна тематична карта.

Створення та функціонування Державного фонду документації із землеустрою та оцінки земель оптимізує роботу фахівців у сфері земельних відносин.  Органи земельних  ресурсів області й надалі працюватимуть над наповненням місцевого фонду документації із землеустрою, адже його створення значно спрощує облік землевпорядної документації, вдосконалює порядок надання відомостей із електронного реєстру. База даних відкрита та знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті Держгеокадастру.