За вирішенням земельних питань 16 листопада до в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області Ігоря Шапрана звернулося троє громадян.

Їх цікавили питання оформлення земельних ділянок у власність. Громадянам надано вичерпні відповіді та роз’яснення норм земельного законодавства. Для надання більш детальної інформації, роз`яснень громадянам та практичної допомоги було залучено керівників профільних структурних підрозділів управління – юридичного та відділу з питань розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності.

З графіком особистого прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області можна ознайомитися ТУТ.

Запис на прийом до керівництва Головного управління здійснюється не пізніше, ніж за сім днів до дати проведення прийому, відповідно до Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органах, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 04.06.2015 №128, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.06.2015 №739/27184.

DSC04254 DSC04256 DSC04258