Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області підготували перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які виставляються на торги у грудні.

До переліку увійшли 34 земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства. Їх загальна площа складає понад 2,7 тис. га у 10 районах області.

Найбільше – 13 земельних ділянок пропонується для оренди в Чаплинському районі, 5 – у Каланчацькому, 4 – у Новотроїцькому, 3 – у Великоолександрівському, по дві – у Бериславському, Каховському та Цюрупинському, по одній – у Білозерському, Великолепетиському та Генічеському районах.

Загальний стартовий розмір річної орендної плати становить майже 3 млн. гривень. Стартова відсоткова ставка – 4% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь у земельних торгах у формі аукціону.

Для участі у земельних торгах необхідно за три робочі дні до дня проведення  подати виконавцю торгів заяву про участь та сплатити реєстраційний та гарантійний внески.

З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.