Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області додали до переліку земельних ділянок сільгосппризначення державної власності, права оренди на які виставляються на торги у квітні, ще 5 масивів для ведення товарного сільгоспвиробництва. у Новотроїцькому районі.

Їх загальна площа складає близько 118 га на території Чумацькошляхівської сільської ради, що в Новотроїцькому районі.

Загальний стартовий розмір річної орендної плати за ці ділянки становить понад 13 тис. гривень. Стартова відсоткова ставка – 4% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Датою земельних торгів визначено 20 квітня ц.р.

Всього, таким чином, у квітні на території області можна буде придбати права оренди на 19 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області запрошує громадян, фермерів та сільгосптоваровиробників взяти участь у земельних торгах у формі аукціону.

Для участі у земельних торгах необхідно за три робочих дні до їх проведення подати заяву виконавцю торгів про участь у земельних торгах, а також  сплатити реєстраційний і гарантійний внески.

З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

Інформацію про порядок подання заяви та сплати внесків для участі в торгах можна отримати у виконавців торгів, інформація щодо яких висвітлена на сайті в оголошеннях про проведення торгів за кожним лотом.

За роз’ясненнями також можна звертатися до відділу ринку та оцінки земель Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області за телефоном (0552) 31-31-05 або на електронні адреси відділу: zemrynok_khe@land.gov.ua та runok-09@ukr.net.