23.03.2016 згідно плану-графіку в смт Високопілля та  смт Великоолександрівка Херсонської області  в.о. начальника  Головного управління Держгеокадстру у Херсонській області   Шапраном І.А. здійснено виїзні  прийоми  громадян.

 Виїзні прийом громадян проведені керівником  в присутності  керівників територіальних органів  в приміщені Відділу.

 Під час прийому у Великоолександрівському районі  звернулись троє громадян  гр. Бабіцький В.П. стосовно питання  порядку продажу права оренди  на земельну ділянку на умовах аукціону, гр..Мамікон А.А. відносно вирішення питання  отримання земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби та гр.. Кривак М.І. стосовно процедури оформлення земельної ділянки під господарськими будівлями та спорудами.

У Високопільському районі на прийом звернулись четверо громадян гр.. Гриньок В.І. відносно роз’яснення порядку дострокового припинення договору оренди землі сільськогосподарського призначення з метою передачі в подальшому земельних ділянок учасникам АТО, гр.. Гребенюк В.В. стосовно порядку  розробки детального плану території в процесі розроблення проекту землеустрою, гр.. Лопатинська Л.І. щодо вирішення питання повторного отримання учасникам АТО  права на земельну ділянку шляхом  приватизації та  гр. Мойсеєв О.Л. відносно внесення змін до договору оренди землі.

 Керівником були надані заявникам відповідні  роз’яснення з поставлених питань з посиланням на норми діючого земельного законодавства України.

IMG_5168 IMG_5171 IMG_5174